OlmKeukens

Montage­team

Background
Bas
Mike
Wim
Chris
Maak kennis met het montageteam van OlmKeukens
Bas
Mike
Wim
Chris
De kracht van OlmKeukens

Eigen montage­team

Wij beschik­ken over een eigen montage­team: welke voor­de­len biedt dit voor u als klant?

Het heb­ben van een eigen montage­team zorgt ervoor dat de alge­hele klant­te­vre­den­heid ver­hoogt door een vlot­ter, beter geco­ör­di­neerd pro­ces en een hogere mate van exper­tise en ser­vice!

Weg met de grote keuken waren­hui­zen !Bij Wim moet je zijn we heb­ben een super keuken gekocht bij Wim en zijn vrouw heel erg des­kun­dig gehol­pen en tot aan de laat­ste detail besproken.Gelijk een scherpe prijs waar­door er geen onder­han­de­lin­gen nodig waren.Bedankt !! Wij zijn erg blij !
Bert VermeulenBert Ver­meu­len
16:48 08 Nov 23
Goed gehol­pen en alles vol­gens afspraak gele­verd
lange janlange jan
08:39 03 Sep 23
Mooie keuken ont­van­gen. Vrien­de­lijke men­sen. Geen grote keu­ken­ke­ten maar klein en gericht op de klant. Erg tevre­den!
Silvio HollanderSil­vio Hol­lan­der
09:39 18 May 23
Top zaak! Wim heeft ont­zet­tend goed advies gege­ge­ven. De prijs was gewoon de prijs. Dus geen ‘als je nu beslist dan…’ Er was weder­zijds ver­trou­wen. Vra­gen beant­woorde Wim vrij­wel direct. De ver­voer­ders van onze keuken waren zeer vrien­de­lijk en heb­ben hun taak net­jes uit­ge­voerd. De man die de keuken mon­teerde is een topper!De keuken kwam op tijd en alles was goed!! Ik hoor van vrien­den en buren, die hun keukens ergens anders van­daan heb­ben, andere ver­ha­len. Dat komt uit­ein­de­lijk ook wel weer goed maar toch…☺️
zob zobberzob zob­ber
20:56 25 Mar 23
Leuke ont­vangst­Dus afspraak gemaakt
Michelle van den BergMichelle van den Berg
19:53 18 Nov 22
Een paar maan­den onze keuken gekocht bij Olm keukens. We zijn vanaf het moment dat we bin­nen­stap­ten gewel­dig gehol­pen door Wim. De keuken is prach­tig en de mon­tage is ook super net­jes gedaan. Hart­stikke bedankt voor alles!
js_loader
doe inspi­ra­tie op in onze show­room

Samen cre­ë­ren we de keuken waar u elke dag met ple­zier in zult koken, leven en genieten.