"In tijden waar alles groter en zakelijker wordt, zoeken wij het in kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke dienstverlening."

“In gezamenlijk overleg maken wij voor u een keuken op maat, die bovendien betaalbaar is. Olmkeukens werkt samen met keukenfabrikanten die het keurmerk PEFC en FSC dragen.“

Wim van Olm

De keuken als ziel van het huis

Nadat ik vele jaren heb gewerkt bij diverse keukenbedrijven was het tijd om vanuit een eigen visie een keukenshowroom op te zetten met oog voor uitvoering en detail. Gedurende mijn werkzaamheden bij de diverse keukenbedrijven heb ik niet alleen veel geleerd over de keukenbranche, maar vooral ook gezien wat er verkeerd kan gaan bij de keuze van een keuken.

Ik heb ook een filosofie ontwikkeld voor wat ik als een goede keuken beschouw. De keuken is de ziel van het huis. Tegenwoordig zijn veel mensen in staat een heerlijke maaltijd te bereiden. Een goed ingerichte keuken is daarbij een onmisbaar element.

Een keuken die bij u past

 

Niet alleen de keuze van het materiaal en keukengerei is belangrijk, ook aan de ergonomische aspecten en gebruiksvriendelijkheid moet gedacht worden. Uiteraard kiest u een sfeer die bij u past, want reken maar eens uit hoeveel uren u in uw keuken doorbrengt. U moet er gewoon graag in verblijven.

Samen met u een keuken opbouwen die aan al uw wensen voldoet is mijn passie en de reden dat ik Olmkeukens heb opgericht. Daarbij houd ik ervan om in een informele sfeer tot een keukenontwerp te komen of advies te geven.

Olmkeukens gaat transparant te werk

Ik heb in mijn jaren in de keukenbranche ook geleerd om ‘transparant te werken’. Dat wil zeggen, geen zogenaamde kortingen geven of stunten met prijzen. Ik streef naar kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Mijn verantwoordelijkheid naar de klant is groot. Ik zal er daarom ook alles aan doen om de klant tevreden te stellen.

Kunnen we u helpen?

Graag beantwoorden wij uw vragen en kijken we samen met u mee naar de mogelijkheden die we kunnen bieden.