Olmkeukens is CBW-erkend

Een aankoop doen bij een winkel die CBW-erkend is, biedt meer zekerheid. CBW-erkende winkels hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen.

Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt. Denk hierbij aan de regels over (aan)betalen, levering, annulering, vervoer en garantie.

Wat houdt het in om CBW-erkend te zijn?

Een CBW-erkende woonwinkel als Olmkeukens hanteert een erkenningsregeling met 3 garanties. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om extra garantie, veilig aanbetalen en onpartijdige klachtafhandeling. De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die aangesloten zijn bij INretail, de grootste branchevereniging voor non-food retail.

Wat houdt de garantieregeling CBW-erkend in?

Meer weten over de CBW-erkend certificering van Olmkeukens?

 

Olmkeukens is CBW-erkend en realiseert een droomkeukens voor elk budget. Samen zorgen we ervoor dat de keuken perfect past bij uw stijl en wensen. Heeft u interesse in persoonlijk en uitgebreid advies? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op voor een afspraak.

Kunnen we u helpen?

Graag beantwoorden wij uw vragen en kijken we samen met u mee naar de mogelijkheden die we kunnen bieden.